Alle huurders van ruimtes in het pand zijn lid van Vereniging Kostgangers. In 2005 is het pand gekocht door deze vereniging. Dit betekent dat elke huurder als lid van de vereniging mede-eigenaar is van Kostgewonnen. Het betekent ook dat we met z’n allen het pand beheren.

Bestuur

Vereniging Kostgangers heeft een bestuur die de dagelijkse zaken behandelt en de algemene vergaderingen voorbereidt. Het bestuur bestaat uit leden van de vereniging.

Stichting

Stichting Kostgewonnen bewaakt het functioneren van de vereniging en het bestuur van die vereniging en funcioneert als een soort Raad van Toezicht. De stichting voorkomt ook dat de vereniging het pand over een aantal decennia verkoopt en de winst in eigen zak steekt. Zo zal het doel van Kostgewonnen; goedkope ruimte voor kunstenaars, behouden blijven.

Commissies

Er zijn verschillende taken die gedaan kunnen worden in Kostgewonnen. Zo werkt elke huurder een aantal uren voor de vereniging. Sommige van die taken zijn ondergebracht bij commissies. Een belangrijke commissie is bijvoorbeeld het Bouwteam, die de hele verbouwing heeft geleid.

Contact

Voor vragen aan het bestuur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over atelierverhuur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.