Theaterproducties, programmering en zaalverhuur

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.decameleon.nl

plaatje_cameleon

Mijn taakverdeling (Rob Laloli) bij de Cameleon is divers. Naast het regelen van praktische zaken als het leggen van contacten en het boeken van groepen voor het theater, sta ik regelmatig achter de bar in de theaterzaal. Ook houd ik mij bezig met administratieve werkzaamheden. Tot slot presenteer ik maandelijks mijn show Culturia in onze theaterzaal. Als gastheer neem ik het publiek mee langs sketches, muziek en interviews met oud en nieuw talent.

Door pure mazzel ben ik in Kostgewonnen beland. Hiervoor zat ik bij Theater de Liefde, maar dat ging failliet. Toevalligerwijs hoorde ik dat er een vacature vrij kwam voor een medewerker binnen de Cameleon. En de rest is geschiedenis.

Kostgewonnen is een fijne plek met veel historie en daarom prachtig om te werken. Het kararakter van een oud schoolgebouw en de diversiteit aan mensen in het pand maken het tot een bijzondere werkplek. Mijn hart zingt als ik aankom en het pand aanschouw. Dit is een gevoel van plaatsvervangende trots. Niet ik, maar andere mensen hebben dit wonder volbracht.

Met veel van de mensen in Kostgewonnen heb ik een goede band. Zij zijn creatief en je kunt heerlijke gesprekken met ze voeren. Een mooie herinnering is de Pecha Kucha avond die we een poos geleden vierden. Iedereen presenteerde zich die avond aan elkaar. Aanvankelijk zou ik de presentatie doen, maar al gauw bleek dat helemaal niet nodig te zijn. Alle kostwinners presenteerden zichzelf met verve. Menige impromptu borrel na het klussen of een afscheid van een huurder mag niet onvermeld blijven. Als de aanwezige drank op is wordt uit alle hoeken en gaten dan wijn tevoorschijn getoverd. Een uiterst vermakelijk fenomeen.