TastyMouse, web & design

Sinds 2002 ontwerpt en ontwikkelt TastyMouse gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites. Deze websites onderscheiden zich door een heldere structuur waardoor bezoekers eenvoudig de geboden informatie kunnen vinden. 

TastyMouse ontwerpt ook logo's, visitekaartjes, flyers en meer.

tastymouse com

Internet is voortdurend in ontwikkeling, qua vorm, omvang, gebruik en techniek. Door het grote aantal sites wordt het steeds belangrijker om de aandacht van de bezoeker snel te vangen en relevante informatie en contactgegevens zo helder mogelijk aan te bieden. Inhoud, structuur en techniek zijn ook essentieel voor zoekmachine optimalisatie. TastyMouse adviseert u graag en verzorgt ook het onderhoud van uw site.

tastymouse.com

against the day

curl

Nieuw beeld maken is wat ik beoog als kunstenaar. De beelden refereren nergens aan, zijn niet herkenbaar en toch zijn het foto's. Gepresenteerd als print wordt het getoond. In het kijken ontstaat het werkelijke beeld en kan elke kijkerster haar eigen ervaring ondergaan en associaties beleven.

againsttheday.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

To be with art

is all we ask is een werk van Gilbert & George uit 1970. En het geeft goed weer waar het ons om gaat.
Met kunst zijn is wat we willen. Kunst verbreedt de kijk op de wereld, het intensiveert de ervaring van het leven.
Een bekende uitspraak van Gilbert & George is Art for All. Het is al tientallen jaren een uitgangspunt voor hen. Ook To Be With Art wil kunst aan iedereen tonen.

To be with art is een kunstinitiatief dat kunst wil tonen en de ontmoeting met kunst stimuleren. Dat gaan we doen door exposities te organiseren, via deze website en door kunst te verkopen. Want ook thuis en op ons werk willen en kunnen we met kunst zijn. Tijdens een pandemie met gesloten musea wordt dat des te dudielijker.

tobewithart.nl